Работно време
Понеделник - Петък - 09:00 - 20:00
Събота - 09:00 - 18:00
Неделя - 09:00 - 18:00

Промоции

Нашите промоции през  месец Февруари!

 

 

!!! Специало предложение за Свети Валентин !!!

Ароматерапевтичен масаж на цяло тяло за Нея  И Класически масаж на цяло тяло за Него

само за 75 лв. + подаръци !

 

Терапии за лице

 

 

Терапия Пюър Експерт Форте /Pure Expert Forte/  за 50 лв.

Искате чиста, гладка и стегната кожата ? Искате да засияете? От какво се нуждаете, ли?
Терапия "Пюър Експерт Форте" разбира се!
Терапията е подходяща за ВСЕКИ ТИП КОЖА,защото избираме Активен серум "Beauty Expert" в зависимост от проблема и желания резултат !
Стъпки на терапията:
Стъпка 1 :Дегримиране и измиване със златен мицеларен гел;
Стъпка 2: Нанасяне на Глико Форте Златен Био пилинг с 25 % гликолова киселина;
Стъпка 3: Диамантено микродермабразио или ултразвуков пилинг;
Стъпка 4: Нанасяне на Активен серум Beauty Expert, подходящ за съответния тип кожа, и прилагане на ЛЕД маска със светлина, подходяща за третирания проблем.
Стъпка 5: Нанасяне на златна клетъчна лифтинг маска с 24 К злато и фитохормони.
Стъпка 6: Финален златен крем;
 

  Времетраене: 60-70 мин.
  За оптимални резултати е добре да се направят 2-3 процедури през 3-4 седмици.

 

Хидратираща и oсвежаваща  Хиалуронова терапия за лице само за 30 лв.

      Действието на хиалуроновата киселина е да задържа влагата в клетките, предотвратявайки изсушаването и състаряването на кожата. В същото време тя набавя на развиващите се клетки хранителни вещества и подпомага техния метаболизъм, растеж и съзряване. Хиалуроновата киселина активизира процеса на регенерация, помага за обновяването на клетките на кожата, изглажда бръчките и намалява появата на нови. В комбинация с богат набор на витамини, алантоин и концентрирани екстракти, ефективно и мигновенно хидратира и изглажда кожата, стимулира регенеративните процеси и забавя процесите на стареене.Ефектът от процедурата е по-стегната, гладка и хидратирана кожа! Порите стават невидими, пигментните петна се редуцират.

Терапията включва:

·        Почистване с тоалетно мляко с хиалурон- нежно отстранява замърсяванията от повърхността на кожата, предпазва епителната тъкан от преждевременно стареене, намалява образуването на бръчки;

·        Интензивна регенерарация с ампула хиалурон -хиалуроновата киселина е важен продукт за запазване младостта, тя е ключов компонент на съединителната тъкан. Осигурява водния баланс на кожата и спомага за нейното младежко излъчване;

·        Лифтинг гел с хиалурон- хидратира в дълбочина, изглажда кожната повърхност, създава защитен филм, предпазващ епитела от загуба на влага, предпазва епителните тъкани от преждевременно стареене, намалява образуването на бръчки;

·        Хидратираща и подхранваща маска с хиалурон и коктейл от витамини – Хидратира и подхранва кожата. Богатото съдържание на вит. А, вит. Е, вит. Ц, както и масла от карите, арган, череша и пантенол  подхранват в дълбочина и придават свеж вид на кожата !

Хидратиращ крем- нанася се в края на процедурата, за да омекоти, изглади и да повиши еластичността на кожата. Ефекта е идеално изгладена, блестяща, хидратирана и тонизирана кожа, с усет за свежест и нежност.
Времетраене- 35-40 мин.

 

 

 

 Биполярен радиочестотен лифтинг на  зона по избор- лице  ИЛИ  шия + деколте и маска според типа кожа за 25 лв.

        Радиочестотният лифтинг е съвременен нехирургичен метод за стягане, опъване и подмладяване на кожата, както и за премахване на фините бръчки. RF енергията прониква дълбоко в кожата, затопля тъканите и стимулира фиброобластите. Водните молекули в дермиса започват да се трият една в друга, като така произвеждат много топлина, достигаща до 68-72 градуса. Този процес стимулира дермичния слой на колагеновите фибри веднага да се свиват и предизвиква регенерирането на нови за дълго време. Отделеният от фиброобластите колаген узрява, образува здрава мрежа и по този начин се създават условия за изпъване на бръчките. Светлинните вълни заглаждат повърхността на кожата, тя става по-стегната, здрава и видимо подмладена.

     
Процедурата  включва:

·        Демакиаж с подходящ за кожата продукт

·        Радиочестотен лифтинг на лице, шия и деколте

·        Маска според нуждите на кожата

·        Крем според типа кожа

 

Времетраене: 40-45 мин.

Необходими са от 4 до 6 процедури, по една на всеки 7 дни. След приключване на терапията процесите вътре в кожата продължават да действат  - възобновяването на колагена продължава от 2 до 6 месеца.

 

 

Химически пилинг на зона лице на цена 50 лв.

Какво представлява химическият пилинг?

Химическият пилинг е процедура, при която върху повърхността на кожата се нанасят различни слаби органични киселини, които оказват значително въздействие върху структурата и вида й. Целта на тази процедура е да подобри както вида на кожата посредством отстраняване на увредения горен слой, така и тургора й чрез стимулиране образуването на нов колаген в дълбоките кожни слоеве. Така кожата става значително по-свежа, плътна, подмладена, с изграден релеф и намалени дефекти.

В какви случаи се прилага химически пилинг?

Химическият пийлинг е процедура, която се осъществява както с естетична, така и с лечебна цел.

Чрез химически пилинг е възможно да бъдат намалени фините линии и бръчки, размерите на порите и тъмните петна по кожата на лицето и ръцете, както и дълбочината на белезите след акне.

Химическият пилинг често се прилага и с лечебна цел – за намаляване на възпалителните промени при акне или за редуциране на белезите, оставащи след преминаване на активната фаза на заболяването.

Какво включва процедурата повърхностен химически пилинг :

·         Демакиаж

·         Обезмасляване на кожата

·         Нанасяне на АHA киселина 25 % на козметична марка SYIS

·         Неутрализация

·         Възстановяваща маскас комплекс от витамини на козметична марка

·         Нанасяне на слънцезащитен крем

             Времетраене на процедурата: 40-45 мин.

 

 

 

Ултразвуково почистване на порите + хидратация с хиалурон + витаминен коктейл, само за 35 лв.

          Ултразвукът е най-модерният метод в разкрасителните процедури. Достига до дълбоките подкожни слоеве и в комбинация с подходяща козметика елиминира кожни проблеми като акне, черни точки и бръчки. Почистването се осъществява посредством ултразвукова шпатула, която притежава  пиезоелектрични свойства и чрез ултразвук, шпатулата вибрира усилено, което води до ексфолиране в дълбочина на нечистотиите по кожата,премахва комедоните и спомага за затваряне на порите и изравняване на тена. Стимулира образуването на колаген, намалява видимостта на бръчките, подобрява кръвообръщението и циркулацията на лимфата с цел-забързване на заздравителните процеси на кожата.

           Хиалуроновата киселина е естествена съставка на кожата и има изключителната способност да задържа близо хиляда пъти по-голямо тегло от собственото си, измерено във вода. Но поради различни фактори като климатични промени, слънце, студ, както и с напредване на  годините съдържанието й в кожата намалява и това води до дехидратация и лесно образуване на бръчки. Приложен външно върху кожата, хиалурона предотвратява изпарението на вода от кожата , предпазва епителните тъкани от преждевременно стареене, намалява образуването на бръчки, хидратира и спомага регенерацията.

           Хиалуроновата киселина в комбинация с  набора на витамините Е, Ц, и Б5, арганово масло и концентрирани екстракти, ефективно и мигновенно хидратира и изглажда кожата, стимулира регенеративните процеси и забавя процесите на стареене.

Процедурата включва:

  • Демакиаж;
  • Вапазон (ако е необходимо);
  • Ултразвуково почистване на порите;
  • Вкарване на хиалуронов гел с ултразвук;
  • Нанасяне на успокояващата маска с коктел от витамини - Е, Б5, С, масло от карите и масло от арган на козметична марка SYIS;
  • Лечебен масаж;
  • Нанасяне на финален крем според типа кожа.

Времетраене на процедурата 55-70 минути (в зависимост от степентана замърсяване на кожата).

 

 

 

Е-light процедури

 

Фотоепилация на цял интим и мишници (за жени) само за 25 лв.

Фотоепилация на цял интим и мишници + подбедрици (за жени) само за 50 лв.

Фотоепилация на гърди+ корем (за мъже)само за 50 лв.

Фотоепилация на рамене + кръст (за мъже) само за 50 лв.

За оптимален ефектса необходими от 5 до 8 процедури. След приключването на курса се прави по една подържаща процедура на всеки 6 месеца. Ефект -  до 3 години без косми.

                         

                                 Кола маска 

Кола маска на зони: цели ръце, цели крака и мишници за жени само за 28 лв

 

Кола маска на зони: цели ръце, корем, гърди, гръб и мишници за мъже само за 48 лв.

 

 

Скулптуриране и стягане на тялотo

 

Кавитация на зона по избор за 20 лв.

Времетраене: 30 минути.

 

Кавитация + радиочестотен лифтинг за 28 лв.

Времетраене: 45 минути.

 

***Пожелахте отново***

 

Пакет от 3 броя ръчен антицелулитен масаж , само за 60 лв.

Времетраене: 30 минути.

 

 

Масажи

 

Класически масаж цяло тяло на стойност 45 лв.

Времетраене: 30 минути.

 

Aнтицелулитен масаж  на стойност 25

Времетраене: 30 минути.

Частичен масаж на гръб  на стойност 25 лв. 

Времетраене: 30 минути.

 

 

 

 

 

                Благодарим Ви, че отново избрахте нас!

                                                  Екипът на MAGNIFICO!