Работно време
Понеделник - Петък - 09:00 - 20:00
Събота - 09:00 - 18:00
Неделя - 09:00 - 18:00

Радиочестотен лифтинг

 Радиочестотният лифтинг е един от най-съвременните нехирургични методи за стягане, опъване и подмладяване на кожата, както и за премахване на фините бръчки. RF енергията прониква дълбоко в кожата, затопля тъканите и стимулира фиброобластите. Водните молекули в дермиса започват да се трият една в друга, като така произвеждат много топлина,  достигаща до 68-72 градуса. Този процес стимулира дермичния слой на колагеновите фибри веднага да се свиват и предизвиква регенерирането на нови за дълго време. Отделеният от фиброобластите колаген узрява, образува  здрава мрежа и по този начин се създават условия за изпъване на бръчките. Светлинните вълни заглаждат повърхността на кожата, тя става по-стегната, здрава и подмладена. Засилва се и кръвообращението, а оттам и насищането на тъканите с кислород и ускоряване отделянето на токсини и СО2. Този процес подобрява и тонуса на самата кожа.

Процедурата е напълно безболезнена и няма период на възстановяване след  нея – клиента може веднага да се завърне към нормалния си ритъм на живот.

Необходими са от 6 до 10 процедури, по една на всеки 7 дни. След приключване на терапията процесите вътре в кожата продължават да действат  - възобновяването на колагена продължава от 2 до 6 месеца.

Радиочестотният лифтинг може да се прилага на цялото тяло.

Процедурата е невъзможна при:
-  хора, които имат алергии към слънцето и друга светлина;
-  бременни жени;
-  кърмачки;
-  месечен цикъл;
-  хора страдащи от диабет;
-  хора, които имат проблеми със сърцето;
-   хипертоници;
-  епилептици;
-  страдащи от рак на кожата;
-  хора със сърдечен пейсмейкър или дефибрилатор;
-  хора с увреждания на третираната зона (изгаряния, наличие на отворени или незараснали рани ).

Съветът на Magnifico!:
Препоръчително е да се използва слънцезащитен крем след процедурата, както и да не се посещават твърде топли места като сауни и спа.