Работно време
Понеделник - Петък - 09:00 - 20:00
Събота - 09:00 - 18:00
Неделя - 09:00 - 18:00

Лифтинг терапия за лице или шия и деколте

 

 

Tази процедура подмладява кожата без намесата на пластичната хирургия, без да е необходим възстановителен период.

Наричат я още „лифтинг през обедната почивка”, който не оставя никакви видими следи по лицето. Възвръща тонуса и тургора на кожата. Вие изглеждате просто отпочинали. След няколко процедури започва стягане на овала на лицето, а двойната брадичка се прибира.

Радиочестотният лифтинг е един от най-съвременните нехирургични методи за стягане, опъване и подмладяване на кожата, както и за премахване на фините бръчки. RF енергията прониква дълбоко в кожата, затопля тъканите и стимулира фиброобластите. Водните молекули в дермиса започват да се трият една в друга, като така произвеждат много топлина.Този процес стимулира дермичния слой на колагеновите фибри веднага да се свиват и предизвиква регенерирането на нови за дълго време. Отделеният от фиброобластите колаген узрява, образува  здрава мрежа и по този начин се създават условия за изпъване на бръчките.

Лифтинг серума съдържа богат комплекс от биоактивни дълбокопочистващи пептиди, хиалуронова киселина и масло от карите. Редуцира и изглажда релефа и дълбочината на бръчките, стимулира регенерацията на тъканите и синтеза на колаген и хиалуронова киселина.

Четковият пилинг е вискочестотен микромасаж на кожата, който има функцията да премахва мъртвите клетки, детоксикира и редуцира бръчките. Подобрява състоянието на кожата като цяло, елиминирайки мъртвият слой на епидермиса.

 

 

Терапията включва:

        *Дегримиране (Почистване с тоалетно мляко и лосион);

         *Четков пилинг;

         *Биполярен радиочестотен лифтинг;

         *Вкарване на лифтинг серум с ултразвук;

         *Нанасяне на финален крем според типа кожа.

 

 

Времетраене: 60минути.