Работно време
Понеделник - Петък - 09:00 - 20:00
Събота - 09:00 - 18:00
Неделя - 09:00 - 18:00

Терапия за лице с кал от Мъртво море + четков пилинг

Калта от Мъртво море  е ключът за естествената красота на Вашата кожа поради забележителната  способност за проникване в кожата на тази богата на минерали и кислород субстанция.  Калта от Мъртво море почиства напълно запушените пори като същевременно обратната осмоза ги затваря. Минералните вещества и микроелементите проникват в кожата през порите, достигат до нервните окончания и кръвоносната и лимфната системи и освежават, релаксират и тонизират организма. Съдържанието на биогенния елемент магнезий е доминиращо. Той действа подхранващо, почистващо и разкрасяващо на кожата, като я регенерира, успокоява, омекотява, хидратира и защитава срещу стареене. Има изразено противовъзпалително и антисептично действие.

Четковият пилинг е вискочестотен микромасаж на кожата, който има функцията да премахва мъртвите клетки, детоксикира и редуцира бръчките. Подобрява състоянието на кожата като цяло, елиминирайки мъртвият слой на епидермиса.

 

 

Процедурата включва:

     *Дегримиране (Почистване с тоалетно мляко и лосион);

     *Четков пилинг;

     *Нанасяне на лицето, шията и деколтето кал от Мъртво море;

     *Финален крем според типа кожа.

 

Тази процедура е изключително подходяща за хора с чувствителна кожа и кожни проблеми - екземи, псориазис, акне, дерматит.

 

 

Времетране:  50-60 минути.