Работно време
Понеделник - Петък - 09:00 - 20:00
Събота - 09:00 - 18:00
Неделя - 09:00 - 18:00

Масажи

Ние предлагаме няколко вида масажи, които ще Ви накарат да изпитате удоволствие от живота.
 


Ароматерапевтичен


Ароматерапевтичният масаж е терапия с високо концентрирани растителни масла наречени етерични масла, които се добавят към масажното масло или лосион.

Как действа ароматерапевтичният масаж?
Ноздрите са свързани с част от мозъка наречен лимбична система. Лимбичната система контролира емоциите и въздейства на нервната система и хормоните.Когато вдишате молекулите на етеричните масла, сигнали се предават към лимбичната система и въздействат на сърдечния ритъм, нивото на стрес, кръвното налягане, дишането, паметта, отделянето и имунната система.
С използването на етерични масла, които имат успокояващо действие, можете да постигнете пълна релаксация - състояние на блаженство за духа и за тялото. Ароматите също стимулират паметта, затова е толкова важно да изберете етерично масло с аромат, който вие лично харесвате и действа добре на вас.

 


Класически масаж


Класическият масаж се прилага с цел цялостно релаксиране и тонизиране на организма. Целта на масажа е стимулиране на имунната система, оптимизиране на кръвообръщението и отускане на мускулите, в следствие на което тялото се отърсва напълно от умората.

След този вид масаж, кожата е свежа и тонизирана, поради засилването на кръвообръщението и изхвърлянето на токсините. Класическият масаж е и чудесен метод за подобряване дейността на нервната система.

 


Спортен дълбокотъканен

Фокусиран е върху дълбоките тъкани (подкожна мастна тъкан и мускули) с основна цел освобождаването от хронична болка. Има интензивен характер и комбинира леки удари с ръка и дълбок натиск с пръсти. Прилага се внимателно, като натискът се засилва постепенно, тъй като в противен случай мускулите се контрахират.Индийски масаж


Индийски масаж на главата е особено добър за облекчаване на стрес, напрежение, умора, безсъние, главоболие, мигрена и синузит. Той също е страхотен, ако имате проблеми с концентрирането.
Ако често имате схванат врата или рамене, индийския масаж на главата може да увеличи мобилността на ставите и гъвкавостта в проблемните области.

 


Антицелулитен масаж


Целулитът е често дискутиран дамски проблем, който се повлиява от различни козметични процедури, но най-силно въздействие върху него има антицелулитният мануален масаж, чиято цел е да премахне целулитните бучки и възли по тялото и да оформи силуета.
Както е известно, основната причина за появата на целулит е натрупване на отпадъчни продукти, вода и мазнина в подкожния клетъчен слой. Антицелулитният масаж включва стимулация на биоенергетичните зони, съчетана с техники от лимфодренажния масаж, за да се стимулират лимфо- и кръвообращението. По този начин се подпомага изгарянето на мазнините и разнасянето на лимфните задържания. При масажа се използват специални масла, които разграждат мазнините и подобряват микроциркулацията.

 


Foot massage


Древен метод, с който чрез палци и пръсти се стимулират над 7500 нервни окончания по всяко стъпало.